Jari Komulaisen maskikaupat Kiinasta toteutuivat sittenkin: ”Suomessa uskotaan Tekniikan Maailmaan, Raamattuun ja VTT:hen” – Tytär sai töitä Renny Harlinilta
Puheenaiheet
Jari Komulaisen maskikaupat Kiinasta toteutuivat sittenkin: ”Suomessa uskotaan Tekniikan Maailmaan, Raamattuun ja VTT:hen” – Tytär sai töitä Renny Harlinilta
Jos Suomen valtio olisi ottanut Jari Komulaisen kasvosuojaintarjouksen vastaan, Huoltovarmuuskeskus olisi välttynyt farssilta, joka päättyi keskuksen johtajan eroon ja rikosepäilyihin.

Liikemies Jari Komulaisen kasvosuojainkauppa käy nyt hyvin, ilman valtiotakin. Ostajia on löytynyt muun muassa kouluista, hoivakodeista, taksiyhtiöistä sekä apteekeista; uusia asiakkaitakin mahtuu vielä jonoon.

Komulainen maahantuo Kiinasta neljää kasvosuojainta, kaksi niistä ovat kirugisesti steriilejä eli sairaalakäyttöön sopivia, loput ovat niin sanottuja jokamiehen maskeja.

– Maskini tulevat Kiinasta pääosin kolmelta toimittajalta, ja tänään sain Teknologian Tutkimuskeskus VVT:n lausunnon, että tuotteemme täyttävät laatuvaatimukset. Maskeillani on myös Euroopan union CE-todistus. Suomessahan uskotaan Tekniikan maailma -lehteen, raamattuun ja VTT:hen. Näillä tuloksilla maskeja on mukavampi myydä.

Komulaisen polkupyöräkauppakin vetää internetissä, mutta polkupyörien osia saa Kiinasta pienellä viiveellä. Kiinaan ei vielä pääse matkustamaan, mutta Komulaisella on 25 vuoden mittaiset luottamussuhteet paikallisiin yhteistyökumppaneihin, ja videoyhteydet toimivat.

Renny Harlin jäi Suomeen jumiin

Kiinalaisessa yliopistossa opiskelleen, sujuvaa kiinaa puhuvan Jari Komulaisen vanhimman tyttären Milla Bryggerin, 24, työt Helsingin Louis Vuitton -myymälässä loppuivat koronaepidemian vuoksi.

Hän on saanut uusia töitä elokuvaohjaaja Renny Harlinin ohjaaman Luokkakokous 3 -elokuvan tuotannosta.

Rennyllä kävi onni onnettomuudessa, sillä hän tuli Suomeen ennen kuin karanteeni alkoi. Luokkakokous 3 -elokuvan kuvausten on tarkoitus alkaa kesäkuun lopussa, ja käsittääkseni hän neuvottelee muistakin elokuvista täällä, Jari Komulainen kertoo.

Kommentoi »