Ville Virtanen pudotti 18 kiloa kahdessa kuukaudessa roolia varten – ”Ei se pahalta tuntunut, kolmannen päivän jälkeen nälän unohtaa”
Puheenaiheet
Ville Virtanen pudotti 18 kiloa kahdessa kuukaudessa roolia varten – ”Ei se pahalta tuntunut, kolmannen päivän jälkeen nälän unohtaa”
Elokuussa 60 vuotta täyttänyt Ville Virtanen on tyytyväinen ikäänsä. – En koe sitä negatiivisena asiana, mitä nyt ehkä aamuisin kestää pidempään päästä käyntiin. Mutta samalla on armelias olo suhteessa kroppaan.
28.10.2021
 |
Apu

Näyttelijä Ville Virtanen laihdutti vain kahdessa kuukaudessa 18 kiloa rooliaan varten Kari Sorjosena uutta Sorjonen: Muraalimurhat -elokuvaa varten.

– Ei se pahalta tuntunut, kolmannen päivän jälkeen nälän unohtaa. Kuvausten jälkeen en himoinnut pitsaa, vaan ennemminkin savulohta ja salaattia, Virtanen kertoi elokuvan kutsuvierasnäytöksessä.

Hurjan laihdutuksen Virtanen teki omin päin ilman ravintoterapeuttia.

– Ihan tavallisella dieetillä se onnistui, mutta auttoi kun tiesi kuurin olevan tietyn ajan mittainen. Elämä oli silloin hyvin yksinkertaista, ei koskaan tarvinnut miettiä mitä syö. Silloin jäi aikaa muuhun. Toki huomasin, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä konkreettisemmaksi käy miten tärkeää hyvä ravinto, uni ja liikunta on.

Kunnostaan Virtanen pitää huolta joogaamalla ja kävelemällä.

– Mutta pitää olla varovainen kun ikää tulee lisää, että paikat säilyvät ehjinä.

"Olen löytänyt oman tapani puhua ruotsia ja pystyn nykyään näyttelemään sillä samalla tasolla kuin suomeksi."

Ruotsi on laajentanut työmahdollisuuksia

Elokuussa 60 vuotta täyttänyt Virtanen on tyytyväinen ikäänsä.

– En koe sitä negatiivisena asiana, mitä nyt ehkä aamuisin kestää pidempään päästä käyntiin. Mutta samalla on armelias olo suhteessa kroppaan. Että olet vetänyt tähän asti, vedetään loppukin.

Pitkään Ruotsissa perheensä kanssa asunut Virtanen teki tänä vuonna pääroolin isossa ruotsalaisesta tv-sarjassa.

Försvunna människör on SVT:n satsaus, joka nähdään ensi vuonna Ruotsissa. Se on taas etappi, jota kohti pienin askelin mennään. Olen löytänyt oman tapani puhua ruotsia ja pystyn nykyään näyttelemään sillä samalla tasolla kuin suomeksi. Siihen meni kyllä vähän aikaa, mutta harjoitellessa. Ruotsi on antanut uuden pelikentän ja laajentanut työmahdollisuuksia.

Kommentoi »