#somevaalit: Tässä ovat some-seurannan surkeimmat vaaliehdokkaat
Puheenaiheet
#somevaalit: Tässä ovat some-seurannan surkeimmat vaaliehdokkaat
Apu.fi seuraa ehdokkaiden sosiaalisen median aktiivisuutta tiiviisti kevään eduskuntavaalien alla. #somevaalit-seurannassa ehdokkaat laitetaan paremmuusjärjestykseen sen mukaan, kuka on somessa taitavin.
11.3.2019
 |
Apu

Tänään maanantaina listan jumbosijalta löytyy konkaripoliitikko Jukka Gustafsson vaatimattomalla arvosanalla 2,3. Maksimipisteet ovat 10. Gustafsson ei ole kovin aktiivinen somessa. Hän ei ole esimerkiksi päivittänyt Facebook-sivujaan sitten vuoden 2011. Listaus ei huomioi Facebookin henkilöprofiileja tietosuojasyistä, joten ehdokkaiden mahdollinen aktiivisuus yksityishenkilöinä Facebookissa ei näy arvosanoissa.

#somevaalit-listan toiseksi viimeisenä on Sinisen tulevaisuuden Kari Kulmala arvosanalla 2,51. Kulmala ei ylläpidä Facebook-sivuja, vaan hänen some-arvosanansa muodostuu aktiivisuudesta Twitterissä.

Listan kolmanneksi viimeisin on Perussuomalaisten Leena Meri (2,6), hänen yltään löytyy Vihreiden Pirkka-Pekka Petelius (2,69) ja listan viidenneksi viimeisenä on Sinisten Matti Torvinen (2,7).

Kommentoi »