Ferrarin jalanjäljillä – Bugatti haluaa tehdä SUV:n
Autot ja liikenne
Ferrarin jalanjäljillä – Bugatti haluaa tehdä SUV:n
Bloombergin mukaan Bugatti kaavailee asiakkaille edullisempaa ja käytännöllisempää uutta mallia tällä hetkellä ainoan mallinsa Chironin rinnalle – siitä heillä on toki lukuisia eri versioita.
18.9.2019
 |
Tuulilasi

Bugattin pääjohtajan Stephan Winkelmannin mukaan yhtiö haluaa tehdä nelipaikkaisen mallin, joka selviää myös off-road-ajossa eli käytännössä SUV:n.

Winkelmann kertoi myös, ettei Chironista tulla tekemään sähköistä versiota.

”Polttomoottoriautot tulevat elämään vielä pitkään. Mutta jos teemme uuden crossoverin, siihen tulee hyvin todennäköisesti hybridi.”

Bugattin SUV:n hinta tulisi asettumaan todennäköisesti noin miljoonaan dollariin eli 900 000 euroon, joten mitään kansanautoa siitä ei tule.

On vielä epäselvää, kuinka Bugatti tulisi rahoittamaan uuden autonsa tuotannon, Winkelmannin mukaan se etsii uutta ja seksikästä tapaa tuotannon aloittamisen rahoitukseen. Mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan.

Vaikka maailmantalous ei ole parhaassa lennossaan, Bugattin autoilla on yhä kova kysyntä. Lähes kaikki 30 valmistettua yli kolmen miljoonan euron hintaista Chiron Super Sport 300+ -mallia on jo varattu.

2 kommenttia