Renault tekee rajoitetun erän tuunattua Zoe-sähköautoaan
Autot ja liikenne
Renault tekee rajoitetun erän tuunattua Zoe-sähköautoaan
CNN:n mukaan Renault lanseeraa rajoitetun erikoismallierän Zoe-sähköautostaan, tämä versio saa Renaultin GT Line -trimmauksen. Version nimi on Renault Zoe Riviera Limited Edition.
20.8.2021
 |
Tuulilasi

Renault tekee 300 autoa Iso-Britannian markkinoilla, muista markkina-alueista ei ole vielä tietoa. Autoon tulee tavalliseen versioon verrattuna mm. uusia värivaihtoehtoja, prameammat sisätilat ja huipputason teknologiaa.

Autosta löytyy automaattinen ilmastointi, 10-tuumainen digitaalinen kojelauta ja 9,3 tuuman tietoviihdenäyttö sekä Android Auto ja Apple CarPlay.

Riviera osaa parkkeerata itse itsensä, mutta kuljettajan on syytä kontrolloida tilannetta.

Auton penkit ovat sekoitus synteettistä nahkaa ja kierrätettävää kangasta.

Autossa on monia turvavarusteita kuten parkkitutkat edessä ja takana sekä peruutuskamera. Vakionopeudensäädin nopeuden rajoittimella löytyy myös kuten kaistallapitoavustin, kuolleen kulman varoitin ja hätäjärrutusjärjestelmä.

Renault ei kuitenkaan tehnyt Rivieraan tehomuutoksia verrattuna tavalliseen Zoeen. Sähkömoottorista löytyy tehoa 133 hevosvoimaa ja akuston koko on 52 kWh. Huippunopeus on 140 km/h ja toimintamatka noin 380 kilometriä. Auto kiihtyy nollasta sataan 9,5 sekunnissa. 50 kWh pikalatauksella 80 % akuista täyttyy tunnissa ja kymmenessä minuutissa.

Kommentoi »