Opel Astra hinnoiteltu uudelleen - koko Opel-mallistoon nyt viiden vuoden takuu.
Autot ja liikenne
Opel Astra hinnoiteltu uudelleen - koko Opel-mallistoon nyt viiden vuoden takuu.
Opel on hinnoitellut Astra-malliston kokonaan uudelleen ja lisännyt samalla vakiovarustelua tuntuvasti. Astra viisiovisen alkaen-malli on luokkansa parhaiten varusteltu ja erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu: Astra 5-ovinen Ultimate alkaen 20 390 €. Koko Opel-mallistoon saa nyt myös viiden vuoden takuun.
25.8.2020
 |
Tuulilasi

Alkuvuodesta esitelty uudistunut Opel Astra on ollut jo vuosia Opel-malliston suosituin malli. Nyt sekä 5-oviseen että Sports Tourer farmarimalliin tuodaan kokonaan uusi Ultimate-mallisto, jossa on kaksi varustetasoa Ultimate ja Ultimate Innovation. Molempien vakiovarustelu on luokkansa parhaimmistoa ja hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset.

Luokkansa parhaiten varusteltu alkaen-malli

Ultimate-varustetasoon kuuluu jo vakiona lukuisa määrä varusteita, jotka ovat useimmiten maksullisia valinnaisvarusteita. Vakiovarustelussa on huomioitu nimenomaan suomalaisten autonkäyttäjien arvostamat varusteet kuten erinomaiset Full LED-ajovalot, automaattinen ilmastointi, pysäköintitutkat eteen ja taakse sekä 16 tuuman kevytmetallivanteet.

Ajomukavuutta lisäävät 7 tuuman Infotainment-näyttö, nahkaverhoiltu lämmitettävä ohjauspyörä, vakionopeudensäädin, ajovaloautomatiikka ja sadetunnistin, sisätilan valaistuspaketti sekä keskikyynärnoja.

Vakiovarusteiden juhlaa vaativampaankin makuun

Ultimate Innovationin vakiovarustelistalta löytyy paljon niin turvallisuutta kuin ulkonäköä lisääviä varusteita.

Korkeampaan Ultimate Innovation -varustetasoon kuuluu luokkansa parhaat LED Matrix -ajovalot, joissa on LED-ajovalot, LED-malliset päiväajovalot, LED-takavalot, mukautuvat ajovalot, kaukovaloapu sekä ajovalojen automaattinen korkeudensäätö. Kaukovaloapu reagoi vastaantuleviin autoihin sammuttamalla osan LED-valoista eikä näin ollen häikäise muita tielläliikkujia. Kaarrevalot puolestaan optimoivat valokeilan kääntyessä. Lisää turvallisuutta tuovia vakiovarusteita ovat kaistavahti, hätäjarrutus ja törmäyksen esto.

Viimeistellyn silauksen luovat muun muassa tummennetut takaikkunat, kiiltolistat sivuikkunoissa sekä Opelin kehittämät paljon kiitosta saaneet, ergonomiset ja urheilulliset AGR-terveysistuimet sekä kuljettajalle että etumatkustajalle. Kuljettajan istuimen 8-suuntainen säätömahdollisuus, säädettävä reisituki ja sähkötoiminen ristiseläntuen säätö varmistavat juuri optimaalisen ajoasennon.

Kuljettajan ympäristöön tuovat lisämukavuutta 8-tuumainen kuljettajan digitaalinen näyttö sekä Multimedia Navi Pro 8 tuuman Infotainment-järjestelmä.

Kaikkiin uusiin Opel-malleihin saa nyt viiden vuoden takuun tai 100 000 km Opel Flexcare -jatkoturvalla, joista kaksi ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajaa.

2 kommenttia