Ressu Redford: "Join pääni täyteen, kun tuli ensimmäinen päivä, jolloin baarit aukesivat koronarajoitusten jälkeen"
Puheenaiheet
Ressu Redford: "Join pääni täyteen, kun tuli ensimmäinen päivä, jolloin baarit aukesivat koronarajoitusten jälkeen"
– Hermoni menevät liikenteessä, kun pyöräilijät ajavat suojatielle ja auto joutuu väistämään, vaikka pyörä on siinä väistämisvelvollinen. Usein vielä heilutellaan keskisormea autoilijalle vaikka ollaan itse väärässä, Ressu sanoo.
6.9.2020
 |
Apu

Liikutun yleensä kyyneliin hyvin helposti. Vaikka silloin, kun jutellaan ystävien kanssa joistain jutuista, mitä on yhdessä tehty. Viimeksi liikutuin, kun telkkarin Frendit-sarjassa yksi heistä kosi toista. Siinäkin tuli tippa linssiin. Näin helppoa se on!

Teini-iässä inhosin erityisesti tupakointia. En kestänyt sitä röökin käryä ollenkaan. Rahat ovat säästyneet ainakin siltä osin.

Ystäväni ihmettelevät minun taipumustani olla puhumatta omista asioistani. Haluan kyllä puhua muiden asioista ja koetan vähän auttaakin.

Aion vielä opetella pelaamaan golfia. Monet kaverit pelaavat sitä ja tuntuvat tykkäävän lajista tosi paljon. Tähän mennessä minulla ei ole vielä ollut aikaa.

Viha on ääritunne

Kiljuin riemusta, kun kuulin, että biisini Viimeinen päivä on myynyt kultaa. Se julkaistiin syksyllä 2019.

Vihaan sydämeni pohjasta vihaamista. Vihaaminen on minusta todella huono juttu. Aikuisena ja lasten myötä olen oppinut ymmärtämään, että viha on sellainen ääritunne, ja ne ääritunteet eivät aina ole kauhean hyviä, viha varsinkaan.

Minun Jumalani on sellainen, jolta voi pyytää asioita. Rukoilen iltarukouksen joka ilta. Se on enemmän sellainen joulupukin lista, mutta kuitenkin Jumalalle osoitettu iltarukous. Rukoukseni on täynnä pyyntöjä. Lista on ollut aika vakio pikkupojasta asti. Pitkälti se käsittelee itseäni ja läheisiäni. Joskus se on niin pitkä, että meinaan nukahtaa ja usein nukahdankin. 

Join pääni täyteen, kun tuli ensimmäinen päivä, jolloin baarit aukesivat koronarajoitusten jälkeen. Tämä tapahtui Olkku-baarissa, jonka omistajista olen yksi osakas. Se ei ollut ihan hyvä juttu, mutta seura oli hyvä.

Hermoni menevät liikenteessä, kun pyöräilijät ajavat suojatielle ja auto joutuu väistämään, vaikka pyörä on siinä väistämisvelvollinen. Usein vielä heilutellaan keskisormea autoilijalle vaikka ollaan itse väärässä. Se on ihan pirun vaarallista fillaristille. Jos pyörä ja auto törmäävät, huonosti käy pyöräilijälle.

Uimatekniikassa on parantamista

Kouluiässä ihailin erityisesti englantilaista jalkapalloa ja Kevin Keegania. Hän oli hemmetin hyvä futari ja hänellä oli pitkät, kikkurat hiukset. Pikkupoikana pelasin itsekin jalkapalloa ja unelmoin tulevani jalkapallon ammattilaiseksi. Fudis on säilynyt elämässäni, mutta ymmärsin kyllä myöhemmin, ettei minusta ammattilaista tule.

Sen päivän haluan nähdä, jolloin kenenkään ei tarvitsisi kärsiä muistisairauksista.

Yrityksistäni huolimatta en ole oppinut uimaan pitkiä matkoja. Olen ihan loppu heti, kun uin maauimalan päästä päähän. Eli tekniikka on ihan pielessä.

Pelkään sitä, että Suomeen rantautuu toinen korona-aalto ja pilaa kaiken kaikilta.

Seuraavan Nobelin rauhanpalkinnon antaisin Sauli Niinistölle. Hän juttelee Trumpin ja Putinin kanssa, on maltillinen ja järkevä eikä esitä uhkavaatimuksia.

Kommentoi »