Urheiluselostaja Antero Mertarantaa ärsyttää poliittinen keskustelu: "Hallitusta ollaan vasta rakentamassa, ja heti alkaa räksytys"
Jatka lausetta
Urheiluselostaja Antero Mertarantaa ärsyttää poliittinen keskustelu: "Hallitusta ollaan vasta rakentamassa, ja heti alkaa räksytys"
Urheiluselostaja Antero Mertaranta uskoo, että hänestä olisi voinut tulla Beatlesin rumpali. Liverpoolin kaupunki olisi ollut hyvä asuinpaikka myös jalkapallofanittamisen vuoksi. Teini-ikäisenä hän ihaili tyttöjen lisäksi äitiään.

Minun olisi pitänyt syntyä Liverpooliin Englantiin, koska minusta olisi todennäköisesti tullut Beatlesin rumpali Pete Bestin ja Ringo Starrin sijaan. Se on selvä. Olen suuri jalkapallofani, siksi Liverpool olisi ollut erinomainen paikkakunta. Minulla on myös lämmin suhde brittihuumoriin.

Lapsuuteni sitkein haave oli, että minusta kasvaisi kunnon kansalainen. Olisin halunnut rock ’n’ roll -tähdeksi ja varastaa esiintymislavat. Juice lauloi, ettei elämästä selviä hengissä, oma tavoitteeni oli, että kunpa elämästä selviäisi edes jollain tavalla hengissä. Haaveilin myös, että saan kouluni käytyä loppuun saakka.

Teini-iässä ihailin erityisesti Hurriganesia, kansainvälisiä rockyhtyeitä, kaikkia tyttöjä, urheilutähtiä ja hienoa äitiäni.

Nauran omituiselle huumorille ja tilannekomiikalle. Nykyhuumori on kehnoa.

Teini-iässä inhosin sitä, kun koulu ei tahtonut oikein sujua. Mutta elämänfilosofiaani on kuulunut se, että en inhoa juuri mitään. Enkä ole kateellinen kenellekään.

Viimeksi nauroin makeasti, kun katselin Pirkka-Pekka Peteliuksen ja Aake Kallialan tekemiä legendaarisia vitsejä. Nauran omituiselle huumorille ja tilannekomiikalle. Nykyhuumori on kehnoa.

Viimeksi rakastuin lapsenlapseeni. Se oli tulista rakkautta. Lapsi on puolitoistavuotias.

Sukurasitteeni on herkkä verenpaine. Se nousee nopeasti, mutta onneksi myös laskee nopeasti.

Hermoni menevät, jos asiat, jotka on sovittu, eivät toimi. Yleisesti ottaen hermot menevät epämääräisyydestä ja jatkuvasta toisten ihmisten arvostelemisesta.

Ennen oli paremmin: Kaikki!?

Nykyajan parhaita puolia on hieno nouseva nuoriso ja heidän mielipiteensä.

Suomen olisi jo aika luopua jatkuvasta velanotosta ja ylimääräisestä valtion holhouksesta.

Minun Jumalani on hän, joka asuu taivaassa.

Elämänfilosofiaani on kuulunut, että en inhoa juuri mitään. Enkä ole kateellinen kenellekään.

Jos lääkärini ehdottaisi minulle homeopatiaa, voisin tarttua siihen, koska harrastan luonnonmukaisia hoitoja. Olen ollut vyöhyketerapiassa ja osteopatiahoidoissa, joten ei se homeopatia minua huimaa.

Juuri nyt ottaa päähän poliittinen keskustelu. Hallitusta ollaan vasta rakentamassa, ja heti alkaa räksytys. Ylipäätään ärsyttää räksytys, se ei koske pelkästään politiikkaa. Suomalaisilla on paha tapa, että ennen kuin ehtii mitään sanoa, ensimmäiset jo huutelevat. Antakaa ihmisten ensin tehdä päätöksiä ja tuoda ne julki.

Jos saisin lahjaksi miljoona euroa, maksaisin velat pois, antaisin lapsille osuuden ja jakaisin loput hyvän­tekeväisyyteen. Heille, jotka apua tarvitsevat.

Yrityksistäni huolimatta en ole oppinut edes välttäviä teknisiä taitoja.

Ensimmäiseksi poistaisin maailmasta nälänhädän ja maiden väliset konfliktit.

Jos olisin nainen, haluaisin tietää, mitä he ajattelevat miehistä.

Aion vielä opetella laittamaan kunnolla ruokaa. Mutta sitä ei kukaan usko.

Kommentoi »