"Pitää ladata kouluaivot!" – Lasten suusta
Ajanviete
"Pitää ladata kouluaivot!" – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.
15.9.2019
 |
Apu

Mummu kysyi Visalta, tuleeko tämä mökille viikonloppuna. ”En voi, kun pitää ladata kouluaivot”, totesi poika.

Mummu

Naapurin alle kouluikäisellä pikkupojalla oli pyhäpukunsa lisänä kaunis kravatti, jota ihailin. ”Isän vanha varatti”, poika totesi.

Kaunis varatti

Sami, 3, oli huomannut, ettei ­äiti muistanut kastella kukkia. Annoin pojalle kukkivan kukan kotiin vietäväksi.  Hän vei sen äidilleen sanoen: ”Mummi antoi sulle kukkasen, jotta saat tapattaa sen.”

Mummi

Nelivuotias Saku tuli äidin ja isän kanssa meille kylään. ­Isälle matka oli ensimmäinen, joten osoite oli kännykän gps-laitteessa. Perille päästyä pikkumiehellä oli heti tärkeää asiaa: ”Puhelin sanoi, että tee EU-käännös!”

Kummitustäti

Tuuli oli ehtinyt levittää lentokoneen jättämää valkeaa höyrypilvivanaa. Pikku-Aida katseli sitä auton ikkunasta ja ­totesi: ”Oho, onpa ollut paksu lentokone!”

Mamma kyydissä

Viikon klassikko

3-vuotias pikkusiskoni Nina katseli uutisia. Kun niissä kerrottiin avaruusasema Skylabin pudonneen mereen, Nina vilisti keittiöön huutaen: ­– Äiti, nyt se syylä putosi!

Mika Kasurinen

Apu 40/1979

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

1 kommentti