"Isin kalaöljypullo!" – Lasten suusta
Ajanviete
"Isin kalaöljypullo!" – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.
29.3.2020
 |
Apu

Pyry, 3, istui papan kanssa saunassa uintiretken jälkeen. Pappa vihtoi itseään ja kysyi, vihdotaanko Pyryäkin, kun se saa verenkierron toimimaan. Pyry katseli ihmeissään ja sanoi sitten: ”Minulla ei ole verenkiertoa. Ei tarvitse vihtoa.”

Senja

Mummi ja Onni, 7, touhusivat leikeissään. Onnilla oli nuhaa ja yskää, ja hän aivasteli mummia kohti. Mummi huomautti, että nyt tauti tarttuu. Silloin Onni paukautti: ”Tässä on sulle flunssa, ole hyvä!” Mummin ei auttanut kuin ottaa tauti vastaan ja kiitellä kauniisti.

Taudinkantaja

Nooan, 3, isä ja ukki olivat kaivaneet pojalle tunnelin lumikinokseen. He olivat lähdössä seikkailuleikkiin ja sanoin Nooalle: ”Mummo tulee katsomaan sinun hienoa tunneliasi!” Siihen Nooa silmät pyöreinä: ”Kuka sitten valmistaa ruoat?”

Mummo Lapista

Elettiin 1960-lukua. Äiti kattoi joulupöytää ja toi pöytään ison kotikaljapullon. Helena, 3, tokaisi: ”Isin kalaöljypullo!”

Hoitotäti

Netta, 3,  laittoi kepsuttia ruokaansa ja totesi: ”Olipa väkevän suolaista!”

Henna-mummu

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä kerralla palkinto lähtee nimimerkille Senja.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

1 kommentti