Profiili ja asetukset
Näytä Profiili
Nimesi ja kuvasi näkyvät muille osallistuessasi tapahtumiin ja keskusteluihin.
Omat jutut
Omat tapahtumat
Tili
Hallinnoi tiliä
Kirjaudu ulos
horoskooppi

Eevan kuukausihoroskooppi: Huhtikuu 2024

Eevan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat sinulle tässä kuussa. Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.

Teksti Markku Manninen
Kuvat iStock
3.4.2024 Eeva

Eevan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä lähitulevaisuudessasi tapahtuu – lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas 21.3.–20.4.

Huhtikuu on mainiota aikaa niin itsensä hemmotteluun, kuntoiluun kuin tyylin päivitykseenkin. Toisena teemana nousee esiin menneisyys. Vanhojen valokuvien ja tavaroiden läpikäynti ja elämän käänteiden käsittely saattavat rikastuttaa omakuvaa. Jaksoon ei sisälly suuria käänteitä, elleivät sitten maaliskuun lopulla syntyneet innostu uuteen fyysisen itseilmaisun muotoon.

Härkä 21.4.–21.5.

Toukokuussa syntyneet elävät tärkeitä aikoja. Vaikka välillä olisi myrskyisää, seurauksena voi tapahtua hyviä asioita. Työelämässä olevat voivat odottaa nostetta ja tunnustusta, luovat saavat tilaisuuden näyttää taitojaan. Toisaalta jotkut kokevat dramaattisia mielenmuutoksia. Huhtikuisilla meno on rentoa. Noin 10.4. on tunteikkaita hetkiä, ja vappu näyttää antoisalta.

Kaksoset 22.5.–21.6.

Ystävättärien seura sekä kulttuuri tuovat iloa toukokuussa syntyneille. Huhtikuun toinen viikonloppu tarjoaa kaikille pieniä kohokohtia. Kesäkuisilla on työstressiä, ja kuukauden alkupuolella syntyneillä sen lisäksi henkistä tilintekoa motivaation ja kyllästymisen teemoista. He tarvitsevat paluuta vahvuuksiinsa, jotka ovat peittyneet sosiaalisten paineiden alle. Jakso saattaa jouduttaa asioita parempaan suuntaan.

Rapu 22.6.–22.7.

Jakso suosii tuotteliaisuutta. Kesäkuisilla ympyrät ovat pienehköjä ja meno melko rauhallista. Heinäkuiset voivat luoda yhteyksiä yrityksiin tai muihin piireihin, joissa taidot nousevat arvoon. Symboliikkaan sopivat puutarha-ala, käsityöt ja tapahtumien järjestelyistä vastaaminen, mikä on rapujen vahvuusaluetta. Merkin edustajissa piilee myös johtajaa, joten kannattaa harkita, jos kutsu toimeen käy.

Leijona 23.7.–23.8.

Huhtikuun luonne on melko lempeä ja nautiskeluun yllyttävä. Iloa voivat tuoda niin kakkukahvit ystävättärien kanssa kuin kulttuurielämyksetkin. Heinäkuiset ovat kuin pumpulissa, mutta elokuisilla jatkuu kiintoisa vaihe. Heillä riskinotto tai yllättävä tilaisuus voi mahdollistaa suuremmankin parannuksen elämänlaatuun. Kaikkea ei kuitenkaan pidä uskoa, sillä huijausyrityksiä voi olla liikkeellä.

Neitsyt 24.8.–22.9.

Näinä vuosina on henkisten välitilinpäätösten aika: vanhat tavat kättelevät uusia. Nyt vuorossa ovat syyskuun toisella viikolla syntyneet, ja prosessi kestää vuoden loppuun. Kaikille syyskuisille maailma tarjoaa kultaista oksaa, johon tarttuminen vaatii uskallusta. Elokuisilla on välikausi. Vappuna heillä alkaa kevään suloisin vaihe seuraelämässä. Kaikkien on syytä varoa kiistojen kärjistymisiä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jakso näyttää mukavalta. Voimakkain signaali on sarja yllättäviä kohtaamisia. Näissä voi olla mukana vanhoja ystävättäriä ja uusiakin saattaa ilmaantua. Sattumalla on osuutensa tapahtumiin, ja kadotettu puhelin tai avain voi johtaa odottamattomiin käänteisiin. Suhteet miehiin ovat mutkikkaita kommunikointiongelmien takia. Huhtikuun harmit ovat pieniä ja liittynevät laitteisiin ja lemmikkeihin.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Maaliskuun lopulla alkanut voimajakso on jo lisännyt lokakuisten halua ilmaista itseään, ja nyt on marraskuisten vuoro. Työ sujuu ja liikunta maittaa. Merkin taipumus härnätä yleistä mielipidettä on koholla, ja siitä voi seurata somemyrskyjä tai jännitteitä lähipiirissä. Marraskuun puolivälissä syntyneiden alttius suuriin muutoksiin korostuu. Ajat ovat heille erittäin jännittäviä.

Jousimies 23.11.–21.12.

Ennusmerkit ovat vappuun asti erikoisia. Samaan aikaan, kun sosiaalisen suosion ja nautiskelun aalto nousee, on koholla myös alttius joutua riitoihin mielipiteittensä takia. Tapahtumat jakautuvat siten, että myönteisiä asioita ilmenee naisseurassa ja konfliktit miesten kanssa. Koko kevään kestävänä piirteenä työkuviot ja suhteet yhteisöihin ovat jollain tavalla jumissa ja viestintä takkuaa.

Kauris 22.12.–20.1.

Henkinen ja ammatillinen myötätuuli on tukenut kauriita jo viime kesästä lähtien. Nyt ollaan finaalivaiheessa ja antimista nauttivat eniten tammikuun toisella ja kolmannella viikolla syntyneet. Ilmiö voi näkyä myötäleenä työssä ja järjestöissä, mutta se voi myös innostaa lähtemään matkalle – jopa toivioretken kaltaiselle. Arjessa huhtikuu näyttäytyy tehokkaana mutta ei kovinkaan sosiaalisena.

Vesimies 21.1.–18.2.

Arjen tasolla huhtikuun anti on melko vaatimatonta, mutta pitkin jaksoa lähiympäristö ja ystäväpiiri tarjoavat pieniä ohjelmanumeroita. Tammikuisten elo on kaikkiaan tasaista. Helmikuisilla voi olla tuulisempia aikoja, ehkä ajoittain jopa myrskyisiä. Minkä tahansa asian ajaminen tai edustaminen saattaa nostaa vastarintaa, mutta myös samanmielisten kanssa sukset voivat mennä ristiin.

Kalat 19.2.–20.3.

Tehokas ja intohimoinen vaihe on jo ehtinyt siivittää helmikuisia uusien avauksien tekemiseen ja rajojen ylittämiseen. Nyt on maaliskuisten vuoro. Vappuun asti kestävä vaihe antaa energiaa myös kaikenlaisten rästiasioitten hoitamisille. Viestinnässä oleva voimakas painotus voi innostaa mielipiteensä esiin tuomiselle tai pitempienkin kirjoitusten tekemiselle. Tämä on suuren heräämisen aikaa.

Lue myös Eevan vuosihoroskooppi 2024.

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Pysy mukana!

Tilaa uutiskirjeemme tästä. Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt