Profiili ja asetukset
Näytä Profiili
Nimesi ja kuvasi näkyvät muille osallistuessasi tapahtumiin ja keskusteluihin.
Omat jutut
Omat tapahtumat
Tili
Hallinnoi tiliä
Kirjaudu ulos
horoskooppi

Eevan kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2024

Eevan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat sinulle tässä kuussa. Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.

Teksti Markku Manninen
Kuvat iStock
2.5.2024 Eeva

Eevan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä lähitulevaisuudessasi tapahtuu – lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas 21.3.–20.4.

Nyt alkava kuuden viikon voimajakso voi olla käänteentekevä työssä ja itseilmaisussa. Maaliskuisilla energia-aalto kestää 13.5. asti, sen jälkeen on huhtikuisten vuoro. Toukokuun alkupuoli on vilkasta aikaa viestinnässä, ajatustenvaihdossa ja hankinnoissa. Tunne-elämä pysyy piilossa. 25.5. maaliskuisilla alkaa kiintoisa pariviikkoinen, joka liittyy aluevaltaukseen raha-asioissa tai verkossa.

Härkä 21.4.–21.5.

Härkien suurvuosi päättyy 25.5. Nyt lopuksi puhuri osuu 14.–21.5. syntyneisiin. Kaikilla on toukokuussa lupa hemmotella itseään. Se voi merkitä jotain uutta kotiin, herkullisia illallisia tai satsausta puutarhaan. Luovuuskin kukkii ja jakson loppupuolella eteen voi tulla mielenkiintoisia ja syvällisiä keskusteluja. Suhdekeskeisille loppukevät saattaa tuoda ruusuja ja romantiikkaa.

Kaksoset 22.5.–21.6.

Ensimmäiset kolme viikkoa ovat melko tasapaksuja, tosin vähän ennen äitienpäivää on pieni arkinen kohokohta. Toiminnallinen painopiste on ystävien ja rientojen suunnalla. 24.5. nousee sosiaalisen suosiollisuuden aalto. Ensin sen huomaavat toukokuiset, mutta kaikkiin se vaikuttaa pitkälle kesäkuuhun. Kaksosilla alkaa myös yli vuoden ajan kestävä henkisen innostuksen ja uudistumisen aika.

Rapu 22.6.–22.7.

Aika on aktiivista, ehkä rosoisistakin. Työt ja vastuut kaatuvat kesäkuisten niskaan ensimmäisen kahden viikon aikana, sitten on heinäkuisten vuoro. Näiden ennusmerkit ovat kesäkuisia kauaskantoisempia. Jokin virallinen asia etenee, ja 15.–22.7. syntyneet voivat osallistua hyödylliseen, jopa yleismaailmalliseen ryhmähankkeeseen. Kaikilla äitienpäivän viikonvaihde on hyvin tunteikas.

Leijona 23.7.–23.8.

Toukokuu on energinen ja vauhdikas. Jakson alkupuolella työ sujuu ja hankinnat onnistuvat. Jälkipuolella talousasioiden hoito vaatii napakkuutta. Heinäkuiset voivat nauttia elämästään ilman suurempia paineita, mutta elokuisia kutkuttelee halu ottaa riskejä tulevaisuuden suhteen. Varsinkin 15.–23.8. syntyneissä on kapinamieltä. Vähintä olisi muutto ja enintä mullistus toimeentulon suunnalla.

Neitsyt 24.8.–22.9.

Sosiaalinen toukokuu suosii ystävien seuraa ja jakson loppupuolella suurempiakin hankintoja. Arki sujuu mukavimmin, kun ei liikaa mieti paikkaansa maailmassa ja työelämässä. Niihin tarvitaan pitkäaikaisempaa pohdiskelua, eivätkä asiat tässä kuussa ratkea. Polttopisteessä ovat syyskuun alkupuolella syntyneet. Jos kokee olevansa jumissa, pitää nousta tilanteen yläpuolelle ja katsoa uusiin suuntiin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Toukokuu alkaa hieman kärjekkäissä merkeissä. Ennen äitienpäivää syyskuiset saavat syitä sanoa suorat sanat. Loppukuukaudesta ilmiö kohdistuu lokakuisiin. Näille alkujakso on vilkkaan viestinnän aikaa. 24.5. alkava hieno vaihe tukee vaakojen pyrkimyksiä yhteiskunnassa ja maailmalla. Sitä voisi verrata vuorelle kiipeämiseen: maisemat ja reitit eteenpäin näkyvät uusin silmin. Myös tunne-elämä kukoistaa.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Jo vuoden myrskyisänä ollut suhdealue rauhoittuu toukokuun lopulla. Tosin marraskuun puolivälissä syntyneillä syvälliset muutokset jatkuvat. Asiaan saattaa liittyä henkilö, joka haastaa skorpionia tekemään siirtoja elämässä. Jakso on arjenkin tasolla suhdepainotteinen. Marraskuun toisella viikolla syntyneillä jokin pitkään keskeneräisenä ollut juridinen tai taloudellinen epäselvyys voi loksahtaa paikoilleen.

Jousimies 23.11.–21.12.

Toukokuu näyttää yhdeltä vuoden kohokohdista. Jakson alkupuolella viestintä on vilkasta. Kaksi ensimmäistä viikkoa työ, liikunta ja riennot tuovat iloa marraskuisille, sen jälkeen niistä saavat nauttia joulukuiset. Jakson lopulla marraskuisilla alkaa henkisesti innostava, melkein vuoden kestävä kasvun vaihe, joka tutustuttaa uudenlaisiin ihmisiin ja virtauksiin. Myös tunne-elämä heräilee.

Kauris 22.12.–20.1.

Koko jakson ajan vaikuttaa seurallinen ja lämmin sosiaalinen virtaus, joka suosii kohtaamisia sekä esteettisiä hankintoja ja kokemuksia. Miesten kanssa saattaa kuitenkin tulla äkillisiä erimielisyyksiä niin kotona kuin liikenteessä. Tilanteet syntyvät ja ratkeavat nopeasti, samalla ehkä ilmaa puhdistaen. 12.–20.1. syntyneitä voi kohdata elämää edistävä tilaisuus, tarjous tai tunnustus.

Vesimies 21.1.–18.2.

Tyypillisille vesimiehille, kulturelleille verkostoitujille, toukokuu tarjoaa uudenlaisia taide-elämyksiä tai ohjelmallisia rientoja. Teemat ulottuvat musiikista liikuntaan. Jakson lopulla alkaa neljään vuoteen tärkein uusien tuulahduksien vuosi, joka osuu nyt aluksi voimakkaimmin tammikuussa syntyneisiin. Jatko-opinnot ja ulkomaat voivat nousta esiin. Myös tunne-elämä herää horroksesta.

Kalat 19.2.–20.3.

Melko tasaisen jakson aikana voi kehitellä ja jalostaa alkukeväällä saamiaan ideoita. Maaliskuun alkupuolella syntyneet ovat ajan hermolla, ja heidän persoonalleen ja ideoilleen saattaa hyvinkin olla kysyntää. 24.5. helmikuisilla alkaa varsin kiintoisa vaihe, joka voi innostaa uuteen aluevaltaukseen. Toukokuu ei hivele tunne-elämää, vaan päällimmäisenä ovat ajatusten kehittely ja ilmaisu.

Lue myös Eevan vuosihoroskooppi 2024.

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Pysy mukana!

Tilaa uutiskirjeemme tästä. Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt