Avun viikkohoroskooppi 15.–21.6.
Horoskooppi
Avun viikkohoroskooppi 15.–21.6.
Suomen tunnetuin astrologi Satu Ruotsalainen tulkitsee Avun lukijoille tähtikarttoja joka viikko.

Uusi horoskooppi päivitetään tähän artikkeliin viikoittain.

Oinas 21.3.-20.4.

Vauhdikas alkukesä soljuu oinaan osalta eteenpäin mukavan tekemisen parissa. Ne oinaat, jotka ovat oivaltaneet tärkeän ­harrastuksen tai mukavan työprojektin henkisen annin, pärjäävät alkukesän ­viileydessä parhaiten. Vaikka säät eivät suosisikaan, oinas löytää hyvää seuraa kesän tapahtumista. Juhannuksen lähestyminen nostattaa romanttisia odotuksia.

Härkä 21.4.-21.5.

Härän kesässä on läsnä mukavia käänne­kohtia rippijuhlien, häiden tai eläköitymisen myötä. Moni härkä aloittaa keskikesän juhlat hieman etuajassa. Kiivas­vauhtisen alkukesän haastavin jakso osuu 9.–13.5. syntyneiden osalta juhannusviikolle ja kuun lopulle. Yllätyksiltä vältytään, kun kesäloman kulkua suunnitellaan etukäteen huolellisesti.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Alkukesän ristikkomestari kaksonen on elementissään viestintäviikkojen tohinassa. Pienet sanaleikit, väittelyt tai muut älylliset haasteet ovat kaksosen heiniä. Ajalle 16.–18.6. osuva matka sujuu parhaiten hyvän keskusteluseuran kera. Ostoshuuma tuo tullessaan tarjouksia, kirpputorien koluamista ja sisustusliikkeiden tai rautakauppojen asiakkuuden.

Rapu 22.6.–22.7.

Rapu on mukana monessa järjestössä tai yhteisössä. Kesän alkupäivien ilot liittyvät marttakerhon kokoontumiseen tai moottoripyöräilijöiden kesätapahtumaan. Juhannuksen lähestyminen saa ravun innostumaan kesämatkailusta. Ajalla 18.–20.6. on jo hyvä hetki aloitella keskikesän juhlan viettoa. Myöhemmin edessä on mökkimatka hyvässä seurassa.

Leijona 22.7.–23.8.

Valtava alkukesän tarmonpuuska on nyt kanavoitavissa tärkeään projektiin, työhön tai harrastukseen. Tarve muuttaa päämäärää kuplii pinnan alla ja voimistuu. Omien voimien hajottaminen ­aiheuttaa ärtymystä. Ennen juhannusta on mahdollista polttaa siltoja moneen suuntaan. Ennen 5.8. syntyneet saavat onneksi romantiikan kukoistamaan.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Kuunvaihteessa ja merkin viimeisellä viikolla syntyneiden on syytä panostaa omaan hyvinvointiin ja terveyteen ajan kanssa. Loma ja lepo tulee monelle kreivin aikaan. Muutoin merkissä vietetään leppoisan rauhallista viikkoa, pieni laiskuuden puuska siirtää raskaimmat velvollisuudet tuonnemmas. Pihalla, puutarhassa tai mökillä työt jäävät tekemättä.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaakojen kesän parhaat hetket ovat nyt käsillä. Toivottavasti saat nauttia loman lempeydestä ja mukavasta tekemisestä. Taiteen, kulttuurin ja musiikin harrastajille on luvassa elämyksiä. Puutarhan tai kodin uusiminen on monelle innostavaa. Nyt on hyvä hetki nauttia mökkiviikon­lopusta hyvässä seurassa. Kuumat kesäyöt sytyttävät romantiikan roihun.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Skorpioni joutuu suunnittelemaan rahankäyttöään tavallista huolellisemmin. Kaikki mikä tulee, menee sen sileän tien. Turvallisuuden rakentaminen vaatii kärsivällisyyttä, jota 11.–15.11. syntyneillä ei nyt tunnu olevan. Ennen juhannusta on hyvä miettiä, miksi niin moni asia ärsyttää tavallista enemmän. Ympärilläsi on ­ihmisiä, joiden kanssa juttu ei luista.

Jousimies 22.11.–22.12.

Alkukesän himoliikkujat löytyvät tästä merkistä. Jos et ole vielä löytänyt itsellesi mieleistä liikuntamuotoa, vielä ei ole myöhäistä. Jousimiehen energiakäyrä hipoo pilviä aina heinäkuun toiselle ­viikolle saakka. Myös ihmissuhteissa on hehkua. Jousimies on pidetty vieras ­juhlissa ja kutsuilla. Tulevien viikkojen aikana olet kriittinen ihmissuhteissasi.

Kauris 23.12.–20.1.

Kauriilla on tarve heittäytyä aurinkotuoliin ja nautiskella elämästä. Innostut uudesta ruokavaliosta, ulkoilusta tai liikunnasta. Nyt on oikea hetki huolehtia omasta hyvinvoinnista monin tavoin. Ihmissuhteet eivät ole keskeinen teema. Se antaa tilaisuuden ajatella omia tarpeita ja toiveita. Ota aikaa itsellesi, syö hyvin, nuku, lataa akkujasi syksyä varten.

Vesimies 20.1.–19.2.

Innostut helposti kaikesta uudesta, ­sorrut heräteostoksiin ja laitat rahaa palamaan turhuuksiin. Koet hetken mieli­hyvää uudesta puutarhakalustosta tai pyörästä, mutta pian sen väri ei enää miellytä sinua tai kaipaat taas vaihtelua. Tällä impulsiivisuudella saat kuitenkin monta projektia päätökseen. Juhannuksen suunnitelmat muuttuvat moneen kertaan.

Kalat 19.2.–20.3.

Älä haukkaa liian suurta projektia kesääsi, ahnehtimalla uuvutat itsesi. Lähelläsi on ihmisiä, jotka tukevat ja auttavat sinua. Alä yritä selviytyä elämän velvollisuuksista yksin. Kesälomalaisten on tärkeää muistaa levätä ja ladata akkuja. 11.–15.3. syntyneet inspiroituvat kesästä ja tekevät siitä itsensä näköisen. Luovassa projektissa voit vapaasti toteuttaa itseäsi.

Viikon horoskooppipersoona: Saimi Nousiainen

18.6.1974 Helsinki Kaksosen merkin loppupäässä syntynyt malli ja yrittäjä on joutunut kokemaan viime vuosina ­haastavia asioita. Pysähtymisen jälkeen elämä tarjoaa monelle kaksoselle uutta alkua. Sumun ja epäselvyyksien keskeltä löytyy lopulta monta hyvää asiaa. Myös parisuhderintamalle on luvassa onnea ja iloa. Seitsenvuotiskriisin keskellä on osattava karsia turhat asiat ja ihmiset elämästä, jäljelle jäävät vain timantit.

25 kommenttia